Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szexi fehérnemű boltok Budapest képes leírás - Szexi fehérnemű.tlap.hu
részletek »

Szexi fehérnemű boltok Budapest - Szexi fehérnemű.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexifehernemu.tlap.hu » Szexi fehérnemű boltok Budapest
Keresés
Találatok száma - 10 db
Baci Lingerie- Allee, Aréna pláza

Baci Lingerie- Allee, Aréna pláza

Elegáns üzletek, különleges, szexi fehérneműk. Kínálatukban fő szerepet kap a csipke, a necc. Termékeik között megtalálhatóak a hálóingek, bugyik, harisnyák, cicaruhák. Hétköznapi szexi viseletként a kevésbé provokatív melltartók, bugyik. Kiegészítők közül a műszempillák a legkülönlegesebbek. Webshopjukon is elérhetőek a ruháik.

Csillag erotika- Mammut 2

Csillag erotika- Mammut 2

A Mammut 2 pláza -1 szintjén lévő szexshop kínálatában széles szexi fehérnemű kínálat várja az érdeklődőket korrekt nyitvatartással. Termékeik között az erotikus jelmezek, testharisnyák, nyitott és randibugyik mellett a segédeszközök, kiegészítők felé is elkalandozhatunk. Weboldalukon címük, elérhetőségeik megtalálhatóak, webshopjuk, online elérhető termékkatalógusuk sajnos nincs.

Diamond szexhop- Keleti pu.

Diamond szexhop- Keleti pu.

Széles kínálat, könnyű megközelíthetőség és hosszan tartó nyitva tartás jellemzi az üzletet. A Keleti pályaudvar melletti Arzenál üzletközpont első emeletén lévő boltjukban bőséges kínálat található szexi fehérneműkből.Nyitott bugyik, jelmezek, szettek mellett az erotikus kiegészítők, parókák is megnézhetők, megvásárolhatók. Webshoppal is rendelkeznek.

Dinasztia fehérnemű- Westend

Dinasztia fehérnemű- Westend

Különleges árukészlettel rendelkező, központi helyen lévő üzlet. Kínálatában a szexi fehérnemű szerelmeseinek is kedveznek, erotikus hálóingeket, babydollokat, bugyikat kínálnak selyemből, szaténból és csipkéből. Weboldalukon a termékek egy része megnézhető, a teljes kínálatot viszont csak a boltban tudjuk megtekinteni, rendelni tőlük a neten sajnos nem tudunk.

Erotikasziget - 7.ker. Rákóczi út 71

Erotikasziget - 7.ker. Rákóczi út 71

Hosszú nyitva tartással, széles szexi fehérnemű kínálattal várja vásárlóit a 7.kerületben az Erotikasziget szexshop. Kínálatában testharisnyák, combfixek, jelmezek, erotikus kiegészítők várják az érdeklődőket. Ismert, jó nevű márkák, igényes, szép fehérneműi közül választhatunk. Webshopjuk is van, ahol személyes átvétel is kérhető.

Intim Center- 5.kerület Károly krt 14

Intim Center- 5.kerület Károly krt 14

Központi helyen, jó nyitva tartással várja a vásárlókat az Intim Center szexshop. Különleges erotikus fehérneműk, csábításhoz, alkalomra, vagy csak egy különleges estére... Webshopja is működik. Országos szállítást vállal.

Sexytoys szexshop - 15 kerület

Sexytoys szexshop - 15 kerület

Szexi fehérneműk, Leg Avenue, Softline, Rene Rofe bugyik, cicaruhák, szettek,hálóingek is megtalálhatók kínálatukban. Megbízható márkák, izgalmas szabású, jó anyagú ruhák. Webshopja is van, így könnyen áttekinthető a kínálat.

Show Girls fehérnemű- Orczy tér

Show Girls fehérnemű- Orczy tér

Chilirose, Avanua, Leg Avenue márkájú szexi fehérneműket kínáló üzlet az Orczy téren. Miniruhák, testharisnyák, jelmezek... Termékeik között go-go és táncos szettek, platform cipők is megtalálhatók, utóbbiakat rendelésre is hoznak. A bolt weboldalán megnézhetők a fehérneműk, de kiszállítást nem vállalnak.

Szexiruhák Duna Pláza, Nyugati aluljáró

Szexiruhák Duna Pláza, Nyugati aluljáró

Leg Avenue szexi fehérneműk széles kínálata várja a hozzájuk betérőket. Bugyik, hálóingek, csábító szettek, pajkos jelmezek. Különleges combfixek, harisnyák. Nyáron bikinikkel, télen puha, popsi alatt érő különleges köntösök közül is válogathatunk. A boltnak webshopja is van, ott is leadhatjuk rendelésünk.

Hirdetés
Valentin fehérnemű- Nyugati Átjáró Üzletház

Valentin fehérnemű- Nyugati Átjáró Üzletház

Budapesten, a Nyugati Átjáró Üzletházban várják a hölgyeket, urakat munkanapokon 10-18 óra között, szombaton 10-13-ig tartó nyitva tartással, szaktudással, próba lehetőséggel. Kínálatukban lengyel, olasz szexi hálóingeket, csipkés bugyikat, harisnyakötőket, harisnyákat találunk XXXL-es méretig. Webshopjuk is van.

igennem
Tuti menü