Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Harisnya nagykereskedések képes leírás - Szexi fehérnemű.tlap.hu
részletek »

Harisnya nagykereskedések - Szexi fehérnemű.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szexifehernemu.tlap.hu » Harisnya nagykereskedések
Keresés
Találatok száma - 7 db
Fiore harisnya képviselet

Fiore harisnya képviselet

Magyarországi hivatalos Fiore képviselet. Webshoppal nem rendelkeznek, kínálatuk online katalógusból nézhető át. Rendelés leadható ügyfélszolgálatukon, területi képviselőjüknél egyaránt. Országos futárszolgálatos kiszállítást vállalnak, így a leadott rendelést 1-2 munkanapon belül megkaphatjuk.

Gabriella harisnya nagyker

Gabriella harisnya nagyker

Az elegánstól a provokatív szexi darabokig kínálnak lábra valót a hölgyeknek. Különlegességük a nagy méretű harisnyák, alakformáló, aloe verás medica harisnyanadrágok. Az online is elérhető nagykereskedésük kiskereskedésként is működik, így bárki számára elérhető.

HarisnyaDepo

HarisnyaDepo

Ismert lengyel márkák ( Fiore, Gatta, Knittex, Mona...) harisnyanadrág, combfix kínálata webshopos vásárlási lehetőséggel. A webáruház kiskereskedésként is működik, regisztráció után hagyják jóvá a nagykereskedelmi hozzáférést.

Harisnyák

Harisnyák

Cherir, Gaetano, Bellisima márkájú harisnyanadrágok, combfixek hivatalos magyarországi márkakereskedője. Kínálatuk katalógus formájában online is elérhető. Nőies harisnyanadrágok, combfixek, térd és bokafixek találhatók kínálatukban. Budapesten mintaboltjukban megtekinthetők a termékek. Webshopja nincs.

Molett harisnya nagykereskedés

Molett harisnya nagykereskedés

Minden nő lehet csábító és gyönyörű, testalkattól függetlenül, ha megtalálja a hozzá illő öltözködési stílust. A molett hölgyek esetében a nőies öltözködés jelent nehézséget, mert nagy méretű harisnyanadrágot találni igazi kihívás. Színes, mintás darabot pedig szinte lehetetlen. Ezen szeretnénk segíteni nagykereskedésünkkel, ahol lengyel és angol harisnyanadrágokat kínálunk szolid, vagány, fiatal, vagy idősebb korosztály részére is. Kínálatunkban megtalálható a halálfejes mintától a pöttyös mintán át neccharisnyáig, a combfixtől akár a 300den vastagságú harisnyanadrágig, mindez a normáltól a molett méretig. A combfixekhez csipkés harisnyatartó is rendelhető.

Olasz harisnya nagyker

Olasz harisnya nagyker

Cégünk az olasz JolieFolie harsinyanadrágok, Cotonella fehérneműk és Steps titokzoknik forgalmazásával foglalkozik. A JolieFolie harisnyanadrágok immár 50 éve teszik szebbé a lábakat. Minőségükről a legmodernebb géppark és alapanyagok, legújabb mintáikról olasz divattervezők gondoskodnak. Az Ipanema Praia Kft. immár 2006 óta forgalmazza a cég termékeit a vevők és partnereink teljes megelégedettségére.

Stock Nagyker

Stock Nagyker

Fehérneműk mellett a lengyel gyártású Krysta harisnyákat forgalmazzák. Nagykereskedésük Bp.-en a 16.kerületben található. Szombat kivételével egész héten állnak a kereskedők rendelkezésére. Termékeik online is elérhető katalógusból megnézhetők. Webshopjuk nincs.

igennem
Tuti menü